Ryhtikymppi

T:mi Ryhtikymppi tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita sekä yksityishenkilöille, että yrityksille. Palveluihimme kuuluu myös osteopaattiset hoidot.

Fysioterapiaan voi tulla lääkärin lähetteellä, jolloin Kela korvaa osan hoidoista, tai ilman lähetettä. Fysioterapia suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Tavoitteena on kivun hoidon ja aktiivisen harjoittelun kautta tukea asiakkaiden mahdollisimman hyvää kuntoutumista ja hoidon tulosten yllä pysymistä.

Yrityksille tarjoamme palveluita kohdennetusti yrityksen toiveet, henkilökunnan toimenkuvan ja tarpeet huomioiden. Palveluiden sisältö suunnitellaan yhdessä yritysten edustajien kanssa. Yritysten on mahdollista tilata Ryhtikympiltä mm. yksilö- tai ryhmänohjauksia hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen, liikuntaan sekä työkyvyn ylläpitoon tai ergonomiaan.

Tarpeen mukaan voimme tulla työpaikoille käymään tai työntekijöiden yksilöhoitoja kuten hierontoja, yksilöohjauksia tai fysikaalisia hoitoja voidaan tehdä Ryhtikympin tiloissa Valkeakoskella tai Toijalassa. Halutessanne voimme osallistua myös yrityksenne virkistyspäiviin ohjaamalla liikuntahetkiä tai rentoutumisharjoituksia.

Toimitilamme sijaitsevat Toijalassa ja Valkeakoskella. Valkeakoskella toimimme Valtakadulla Aktiiviterveyden tiloissa. Valkeakoskella toimii myös muita ammattilaisia, kuten jalkahoitaja, hierojia ja naprapaatti/fysioterapeutti.

Molemmat toimitilamme ovat esteettömiä ja Valkeakoskelta löytyy lisäksi wc-tilat joissa mahtuu toimimaan pyörätuolinkin kanssa.

Yhteystiedot:
www.fysiokimara.fi
Jari Sinho Laine puh. 050 569 4598
sinho@fysiokimara.fi
Toijala Ylpöntie 1, gsm: 0400 777 197
Valkeakoski Valtakatu 21, gsm: 050 569 4598